top of page
Poza scriitoruluiCristina

Iată câteva lucruri de care nu știai că ai nevoie la nunta ta!

Cu toții ne dorim o nuntă perfectă, unde fiecare detaliu este pus la punct, iar oaspeții savurează din plin acest eveniment mult așteptat. Există însă unele aspecte care sunt omise la prima vedere, dar care devin indispensabile, odată cu desfășurarea evenimentului propriu-zis. Suntem aici ca să-ți oferim câteva lucruri utile de care nu știai că ai nevoie la nunta ta!


 

Spațiu de relaxare pentru invitați


Un aspect esențial, dar mai mereu omis fiind crearea unui spațiu de relaxare și odihnă pentru invitați. După ore întregi de dans și socializare, invitații la sigur vor aprecia un astfel de loc confortabil unde să se retragă și să se odihnească puțin. Astfel, amenajarea unui colț cu canapele, perne și pături, nu doar că va adăuga un plus confort, dar va preveni oboseala excesivă și va oferi o experiență cu adevărat neobișnuită pentru toți invitații tăi.



Mărturiile de nuntă


Mărturiile de nuntă sunt, de asemenea, importante, însă rar luate în considerare utilitatea lor. Invitații vor aprecia mai mult un cadou care le poate fi de folos, astfel în locul unor obiecte decorative, optează pentru niște mărturii practice, cum ar fi: lumânări parfumate, borcane mici cu miere, plicuri cu semințe, deschizătoare pentru vin, săculețe cu ceai sau cutiuțe cu deserturi.



Teren de joacă


Dacă la nunta ta vor fi mai mulți copii, este esențial să ai un colț dedicat și lor. Crearea unui spațiu cu diferite jocuri, cu animatori și alte activități interactive vor oferi micilor invitați ocazia să se distreze din plin, iar părinții acestora să se bucure de eveniment fără griji.



Kit de urgență


Un alt detaliu, adesea neglijat, este oferirea unui kit de urgență cu mai multe produse de îngrijire și igienă personală, cum ar fi: spray pentru păr, deodorant, șervețele, etc. Acest gest adaugă un strop de atenție și confort, pe care invitații tăi la sigur îl vor aprecia! Aici, la Villa Garden, găsești în fiecare baie un astfel de kit, pentru noi fiind importantă starea de bine și de confort a tuturor invitaților voștri.



Photo-booth interactiv


Din ce în ce mai popular, photo-booth-ul, împreună cu niște accesorii amuzante, este o modalitate excelentă de a adăuga puțină distracție la începutul evenimentului și de-a crea o multitudine de fotografii frumoase, ce vor servi ulterior ca amintire pentru toți oaspeții voștri.


 

20 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page